ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ε.Ραϊσί: Αυτές είναι οι δύο Ιρανές που πανηγύρισαν για τον θάνατό του – Δημοσίευσαν φωτογραφίες με σαμπάνια

Οι δύο Ιρανές φαίνεται να χορεύουν και χαμογελούν στο άκουσμα της είδησης ότι το ελικόπτερο του Ραϊσί συνετρίβη

Ε.Ραϊσί: Αυτές είναι οι δύο Ιρανές που πανηγύρισαν για τον θάνατό του – Δημοσίευσαν φωτογραφίες με σαμπάνια

Ο Ιρανός πρόεδρος, Εμπραχίμ Ραϊσί, σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του  και παρότι η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος, δύο Ιρανές φαίνεται ότι πανηγύρισαν για τον θάνατό του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι κόρες της Minoo Majidi, μιας 62χρονης Ιρανής που ήταν μεταξύ των ανθρώπων που δέχτηκαν πυρά από τις υπηρεσίες ασφαλείας μετά τον θάνατο της Μάχσα Αμίνι τον Σεπτέμβριο του 2022, μοιράστηκαν ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σηκώνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια ανακουφισμένες για τον θάνατο του «χασάπη της Τεχεράνης».

Η Mersedeh Shahinkar και η Sima Moradbeigi, φαίνεται να χορεύουν και χαμογελούν στο άκουσμα της είδησης ότι το ελικόπτερο του Ραϊσί συνετρίβη.

Η Shahinkar τυφλώθηκε από τη βαρβαρότητα των δυνάμεων ασφαλείας στις διαδηλώσεις διαδηλώσεων του 2022, ενώ η Moradbeigi έχασε τη λειτουργικότητα του ενός χεριού της όταν ένας ένοπλος φρουρός της ανατίναξε τον αγκώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, μια σειρά από άλλα βίντεο κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας ανθρώπους να ρίχνουν πυροτεχνήματα στους δρόμους της Τεχεράνης για να πανηγυρίσουν, ωστόσο η αυθεντικότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.