ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εφιάλτης σε λούνα παρκ στο Οχάιο: Τρενάκι ακινητοποιήθηκε στον αέρα και οι επιβάτες κατέβηκαν με τα πόδια (φώτο)

Το τρενάκι Magnum XL-200 φτάνει στα πάνω από 60μ. και είναι «κάτοχος του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες για το κορυφαίο ύψος του»

Εφιάλτης σε λούνα παρκ στο Οχάιο: Τρενάκι ακινητοποιήθηκε στον αέρα και οι επιβάτες κατέβηκαν με τα πόδια (φώτο)

Σε εφιάλτη κατέληξε η επίσκεψη σε λούνα παρκ στο Οχάιο καθώς, το τρενάκι ακινητοποιήθηκε στον αέρα λόγω μηχανικής βλάβης κι έτσι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν τη σκαλωσιά ύψους 60 μέτρων με τα πόδια.

Ο Τόνι Κλαρκ από την άλλη, διευθυντής επικοινωνίας του λούνα παρκ Cedar Point, δήλωσε στο Fox News Digital ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα μιας «τυπικής διακοπής της βόλτας» που προκάλεσε την εκκένωση των επισκεπτών.

Ο Josh Lett, ο οποίος είδε την εκκένωση, δήλωσε στο Fox News Digital ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στο παρελθόν.

Το τρενάκι Magnum XL-200 φτάνει στα πάνω από 60 μέτρα και είναι «κάτοχος του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες για το κορυφαίο ύψος του», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Cedar Point.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να φτάσει ταχύτητες 72 μιλίων/ώρα και η διαδρομή διαρκεί δύο λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.