ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έφτασε στον Βόσπορο το πρώτο πλοίο με σιτηρά που απέπλευσε από την Οδησσό

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρει τρεις χιλιάδες τόνους σιταριού με προορισμό το Ισραήλ

Έφτασε στον Βόσπορο το πρώτο πλοίο με σιτηρά που απέπλευσε από την Οδησσό

Έφτασε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη το πρώτο πλοίο που μεταφέρει ουκρανικό σιτάρι και απέπλευσε από την Οδησσό μετά τον τερματισμό της συμφωνίας της Μαύρης Θάλασσας, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Marine Traffic που παρακολουθεί την πορεία των εμπορικών σκαφών.

Το Resilient Africa, ένα πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, μήκους 76 μέτρων, που φέρει σημαία του Παλάου και μεταφέρει τρεις χιλιάδες τόνους σιταριού με προορισμό το Ισραήλ, αγκυροβόλησε στον Βόσπορο λίγα λεπτά πριν από τις 16.00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

Είχε αποπλεύσει την Τρίτη από το λιμάνι του Τσορνομόρσκ, όπως ανακοίνωσε ο Ουκρανός υπουργός Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπρακόφ.

Στα μέσα Ιουλίου η Μόσχα αποχώρησε από τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων από την Ουκρανία.

Ένα δεύτερο πλοίο, το Aroyat, βρίσκεται στο λιμάνι του Τσορνομόρσκ και σήμερα ήταν στη διαδικασία της φόρτωσης σιταριού που θα εξαχθεί στην Αίγυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.