ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εγκαίνια γραμμής παραγωγής για τα ρωσικά smartphone AYYA T1- Στο επίκεντρο η προστασία των δεδομένων

Τα smartphone έρχεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που εμποδίζουν τη διαρροή δεδομένων

Εγκαίνια γραμμής παραγωγής για τα ρωσικά smartphone AYYA T1- Στο επίκεντρο η προστασία των δεδομένων

Γραμμή παραγωγής για τη συναρμολόγηση των ρωσικών smartphones AYYA T1 με προστασία από τη διαρροή δεδομένων εγκαινιάστηκε από τις εταιρείες του κρατικού ρωσικού ομίλου Rostec και τον φορέα εκμετάλλευσης Rostelecom, σύμφωνα με το σύστημα κινητής τηλεφωνίας Aurora.

Το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας Aurora αναπτύσσεται από τη Rostelecom.

Το gadget, όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass, είναι διαθέσιμο για εταιρικούς πελάτες σε δύο εκδόσεις – με Android 11 και Aurora OS. Η πέμπτη έκδοση του Aurora, προσαρμοσμένη για εργαζόμενους γραφείου, παρουσιάστηκε στα τέλη του 2023.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του AYYA T1 είναι η αδυναμία μη εξουσιοδοτημένης συλλογής δεδομένων από τις κάμερες και το μικρόφωνο χάρη στη δυνατότητα απενεργοποίησης του υλικού τους. Παράλληλα, διατηρείται η πρόσβαση στο δίκτυο και η χρήση των instant messengers. Οι συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία.

Χαρακτηριστικά

Το smartphone λειτουργεί με επεξεργαστή 8 πυρήνων MediaTek Helio P70 με τσιπ Arm Cortex-A73/A53. Μπαταρία 4.000 mAh, 4 GB RAM, ενσωματωμένα 64 GB μπορούν να επεκταθούν μέσω MicroSD.

Το AYYA T1 διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και πλαστικό σώμα. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο, μπλε και σκούρο πράσινο. Η οθόνη είναι 6,55 ιντσών με ανάλυση 1600×720, δηλαδή HD+. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης είναι 60 Hz. Συνήθως συνιστάται η αγορά smartphones με συχνότητα όχι χαμηλότερη από αυτή την τιμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κύρια κάμερα είναι διπλή, 12+5 megapixel, ενώ η μπροστινή είναι 13 megapixel. Το gadget διαθέτει υποστήριξη NFC, υποδοχή Type-C και διάφορους αισθητήρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.