ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκαναν… ρινγκ το παρκέ: Άγριο ξύλο μεταξύ διαιτητών σε αγώνα μπάσκετ παιδιών δημοτικού στις ΗΠΑ (βίντεο)

Η διοργανώτρια αρχή του Gold Crown Foundation ανακοίνωσε ότι και οι τρεις έχουν τεθεί σε οριστική αναστολή

Έκαναν… ρινγκ το παρκέ: Άγριο ξύλο μεταξύ διαιτητών σε αγώνα μπάσκετ παιδιών δημοτικού στις ΗΠΑ (βίντεο)

Ένα μη αναμενόμενο τέλος είχε ο αγώνας μπάσκετ μαθητών ενός δημοτικού στις ΗΠΑ, όταν οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης πιάστηκαν στα χέρια και έκαναν… ρινγκ το παρκέ.

Στο βίντεο από τον αγώνα ανάμεσα στους μαθητές του Cherry Creek και τους μαθητές του Legend Blue το Σάββατο στο Κολοράντο, φαίνεται ξαφνικά ο ένας από τους τρεις διαιτητές να ρίχνει μια γροθιά στον δεύτερο από τους συναδέλφους του με τον τρίτο να εμπλέκεται και αυτός στον καβγά.

Τους διαιτητές προσπάθησαν να χωρίσουν θεατές του αγώνα ενώ το ίδιο έκανε και ένας τέταρτος διαιτητής που ήταν στο γήπεδο.

Η διοργανώτρια αρχή του Gold Crown Foundation ανακοίνωσε μετά τον καβγά ότι και οι τρεις διαιτητές έχουν τεθεί σε οριστική αναστολή ενώ ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της κλωτσοπατινάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που ήρθαν στα χέρια οι τρεις διαιτητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.