ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκπρόσωπος Λευκού Οίκου: «Ο Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε με τον Ρίσι Σούνακ»

Συζήτησαν για την Ερυθρά Θάλασσα, τη Γάζα και την Ουκρανία

Εκπρόσωπος Λευκού Οίκου: «Ο Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε με τον Ρίσι Σούνακ»

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (22/1) με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ για την Ερυθρά Θάλασσα, τη Γάζα και την Ουκρανία.

«Συζήτησαν για το τι συμβαίνει στην Ερυθρά Θάλασσα και την ανάγκη για μια συνεχή διεθνή πολυμερή προσέγγιση προκειμένου να διαταραχθούν και να υποβαθμιστούν οι δυνατότητες των Χούθι», δήλωσε ο Κίρμπι στους δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπάιντεν και Σούνακ μίλησαν επίσης για την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων μεταξύ των αμάχων και για να αυξηθεί η ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας όπως και για την επείγουσα ανάγκη για πρόσθετη χρηματοδότηση και στήριξη προς την Ουκρανία, δήλωσε ο Κίρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.