ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Χούθι έπληξαν το πλοίο «Ocean Jazz» που είχε ναυλωθεί από το αμερικανικό Ναυτικό στον Κόλπο του Άντεν (βίντεο) (upd)

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης συνεχίζουν να ανταποδίδουν σε κάθε αμερικανική ή βρετανική επίθεση εναντίον της χώρας μας»

Οι Χούθι έπληξαν το πλοίο «Ocean Jazz» που είχε ναυλωθεί από το αμερικανικό Ναυτικό στον Κόλπο του Άντεν (βίντεο) (upd)

(Aνανέωση – αρχικό κείμενο 18.46): Ο εκπρόσωπος των Χούθι στην Υεμένη Γιαχία Σαρέα, ανακοίνωσε πως πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα (22/1) επίθεση εναντίον του αμερικανικού στρατιωτικού φορτηγού πλοίου «Ocean Jazz» στον Κόλπο του Άντεν.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης συνεχίζουν να ανταποδίδουν σε κάθε αμερικανική ή βρετανική επίθεση εναντίον της χώρας μας, στοχεύοντας όλες τις πηγές απειλής στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των Χούθι, Γιαχία Σαρέα.

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα ο ανώτατος διοικητής του αμερικανικού Ναυτικού στη Μέση Ανατολή, αντιναύαρχος Μπραντ Κούπερ, δήλωσε στο Associated Press πως το Ιράν «εμπλέκεται πολύ άμεσα» στις επιθέσεις πλοίων που έχουν πραγματοποιήσει οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης.

https://twitter.com/sentdefender/status/1749479090996822096

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.