ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεθωρακισμένα οχήματα Μ2 Bradley της Εθνοφουράς του Τέξας κατευθύνονται προς τα σύνορα

«Το καλό της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος» απαντά ο κυβερνήτης Γ.Άμποτ στην απαίτηση του πρόεδρου Τ.Μπάιντεν

Τεθωρακισμένα οχήματα Μ2 Bradley της Εθνοφουράς του Τέξας κατευθύνονται προς τα σύνορα

Τεθωρακισμένα οχήματα μάχης της τεξανικής Εθνοφουράς M2 Bradley κινούνται προς τα σύνορα του Τέξας με το Μεξικό προκειμένουνε ενισχύσουν τις πατριωτικές δυνάμεις από 25 Πολιτείες που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να μην επιτρέψουν στις ομοσπονδιακές δυνάμεις να γκρεμίσουν το τείχος του Ρίο Γκράντε που αποτρέπει τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στις ΗΠΑ, σε μία απίστευτη εξέλιξη.

Οι Εθνοφρουροί εκτελούν εντολές του κυβερνήτη της Πολιτείας Γκρεγκ Άμποτ που «για το καλό της πατρίδας που είναι ο υπέρτατος νόμος» απέρριψε την εντολή του Τ.Μπάιντεν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το αποτέλεσμα ήταν οι Ομοσπονδιακοί Συνοριακοί Πράκτορες να αρνηθούν να συλλάβουν στρατιώτες της Εθνοφρουράς του Τέξας και να ανακοινώσουν ότι «δεν έχουν σχέδια» να αφαιρέσουν το συρματόπλεγμα κατά μήκος των νότιων συνόρων!

Την ίδια στιγμή οι 25 Πολιτείες έστειλαν μέσα σε μία ημέρα 102.000 Εθνοφουρούς στο Τέξας για να συνδράμουν στους άνω των 200.000 Τεξανούς που έχουν επιστρατευθεί από την κυβερνήτη Γ.Άμποτ.

Τελικά, όποιος θέλει να σώσει την πατρίδα του, την σώζει ακόμα και αν χρειαστεί να πάρει τα άρματα-κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.