ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεθωρακισμένες δυνάμεις στέλνει ο Τ.Μπάιντεν στο Τέξας – Ο κυβερνήτης της Πολιτείας απέρριψε το τελεσίγραφο

Δέκα Πολιτείες ακόμα έστειλαν στρατιωτικές δυνάμεις για να στηρίξουν την απόφαση Άμποτ

Τεθωρακισμένες δυνάμεις στέλνει ο Τ.Μπάιντεν στο Τέξας – Ο κυβερνήτης της Πολιτείας απέρριψε το τελεσίγραφο

Η Πολιτεία του Τέξας απέρριψε πριν από λίγο συνολικά το τελεσίγραφο της κυβέρνησης Μπάιντεν να αποσύρει τα συρματοπλέγματα του οχυρωματικού έργου αποτροπής εισόδου των παράνομων μεταναστών στην Πολιτεία και αμέσως ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ, έδωσε εντολή να… ενισχυθούν αυτά!

Όλα αυτά ενώ δέκα ακόμα Πολιτείες στέλνουν προσωπικό και πολεμικό υλικό στα σύνορα του Τέξας με το Μεξικό για να στηρίξουν την «ανταρσία» της Πολιτείας κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν που ζήτησε την κατεδάφιση του φράχτη με το Μεξικό (των τμημάτων του στα οποία έχουν τοποθετηθεί συρματοπλέγματα).

Η απάντηση της Ουάσιγκτον ήταν ακαριαία: Με την πρόφαση άσκησης μετέφερε κοντά στις δυνάμεις των Πολιτειών, ομοσπονδιακές στρατιωτικές δυνάμεις επιπέδου Tεθωρακισμένης Ταξιαρχίας εξοπλισμένης με Μ1Α2 Abrams! Η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.