ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτός λειτουργίας τέθηκε υποθαλάσσιος αγωγός φ.α. που συνδέει τη Φινλανδία και την Εσθονία – Τι έχει συμβεί;

Παρουσίασε ασυνήθιστη πτώση της πίεσης

Εκτός λειτουργίας τέθηκε υποθαλάσσιος αγωγός φ.α. που συνδέει τη Φινλανδία και την Εσθονία – Τι έχει συμβεί;

Ο φινλανδικός διαχειριστής του συστήματος φυσικού αερίου, Gasgrid, ανακοίνωσε πώς τα ξημερώματα της Κυριακής (8/10), ένας υποθαλάσσιος αγωγός φυσικού αερίου που συνδέει τη Φινλανδία και την Εσθονία τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά από μια «ασυνήθιστη πτώση της πίεσης».

«Βάσει παρατηρήσεων, υπήρχαν υποψίες ότι ο υποθαλάσσιος αγωγός μεταξύ Φινλανδίας και Εσθονίας είχε διαρροή», ανέφερε η Gasgrid στην ανακοίνωσή της.

Η πτώση της πίεσης καταγράφηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα από την Gasgrid στη Φινλανδία και τον εσθονικό διαχειριστή του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου, Elering, ανέφερε η φινλανδική εταιρεία.

«Οι βαλβίδες στον υπεράκτιο αγωγό είναι πλέον κλειστές και η διαρροή έχει έτσι σταματήσει. Η Gasgrid Φινλανδίας διερευνά επί του παρόντος το θέμα σε συνεργασία με την Elering», πρόσθεσε στη σχετική ενημέρωση.

Η διαρροή είναι άγνωστο που οφείλεται. Σε ελαττωματική λειτουργία του ή σε σαμποτάζ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση του φινλανδικού συστήματος φυσικού αερίου ήταν σταθερή το πρωί της Κυριακής και η προμήθεια φυσικού αερίου στη Φινλανδία ήταν προς το παρόν εξασφαλισμένη μέσω του πλωτού τερματικού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου Inkoo της χώρας, ανέφερε η Gasgrid.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.