ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλληνας που συμμετείχε σε δύο αποστολές με το υποβρύχιο Titan: «Με θλίβει όλη η παραπληροφόρηση από ειδικούς της πολυθρόνας»

Ο Πέτρος Μαθιουδάκης είναι τεχνικός ναυτιλίας

Έλληνας που συμμετείχε σε δύο αποστολές με το υποβρύχιο Titan: «Με θλίβει όλη η παραπληροφόρηση από ειδικούς της πολυθρόνας»

Έλληνας που είχε συμμετάσχει σε δύο επιστολές με το υποβρύχιο Titan το 2019 μίλησε για την εμπειρία του. 

Ο Πέτρος Μαθιουδάκης είναι τεχνικός ναυτιλίας και είχε συμμετάσχει σε δύο δοκιμαστικές καταδύσεις με το Titan το 2019. Ο ίδιος φαίνεται να υπερασπίζεται τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί κατά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του υποβρυχίου.

«Με θλίβει όλη η παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί και οι κατηγορίες από ειδικούς της πολυθρόνας για την έλλειψη ποιότητας κατασκευής του Titan ή για την έλλειψη τεχνικής ικανότητας όλης της ομάδας», ανέφερε ο Πέτρος Μαθιουδάκης στο Semafor την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός θαλάσσιας τεχνολογίας συμμετείχε τον Απρίλιο του 2019 σε δύο αποστολές της OceanGate με το εν λόγω υποβρύχιο. Μάλιτα, τότε, σε αυτές τις καταδύσεις είχε σημειωθεί και ρεκόρ δεδομένου ότι το τετραμελές πλήρωμα του Titan είχε βυθιστεί στο επίπεδο του ναυαγίου του Τιτανικού βάθους 3.760 μέτρων (12.336 πόδια) στις Μπαχάμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.