ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Eνώπιον ομοσπονδιακου δικαστηρίου o γιος του Τζο Μπάιντεν για την παράνομη κατοχή όπλου

Ο Χάντερ Μπάιντεν μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έως 25 ετών

Eνώπιον ομοσπονδιακου δικαστηρίου o γιος του Τζο Μπάιντεν για την παράνομη κατοχή όπλου

Ενώπιον ομοσπονδιακου δικαστηρίου του Ντέλαγουερ, στις ανατολικές ΗΠΑ, θα βρεθεί σήμερα ο γιός του Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ, όπου πρόκειται να δηλώσει αθώος στις κατηγορίες για παράνομη κατοχή όπλου.

Κατηγορείται ότι το 2018 είπε ψέματα συμπληρώνοντας τα έντυπα για απόκτηση πυροβόλου όπλου, στα οποία αρνούνταν τον εθισμό του στα ναρκωτικά, τον οποίο παραδέχθηκε αργότερα.

Ο δικηγόρος του, ο Αμπ Ντέιβιντ Λόουελ, γνωστοποίησε πως ο πελάτης του θα δηλώσει αθώος όταν απαγγελθούν οι κατηγορίες σε βάρος του από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Γουίλμινγκτον, στο Ντέλαγουερ, την πολιτεία από την οποία κατάγεται η οικογένεια Μπάιντεν.

Είχε ζητήσει ο πελάτης του, ο οποίος είναι κάτοικος Καλιφόρνια, να είναι δυνατό να εμφανιστεί στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης.

Όμως ο δικαστής Κρίστοφερ Μπερ απέρριψε το αίτημα αυτό, λέγοντας πως αυτή η πρώτη εμφάνιση του κατηγορουμένου «είναι μία από τις σπάνιες ευκαιρίες σε μια ποινική υπόθεση στις οποίες ο κατηγορούμενος εμφανίζεται αυτοπροσώπως ενώπιον του δικαστηρίου μας, ενώπιον ενός δικαστή».

Επιπλέον «οι περισσότερες από τις κατηγορίες σε βάρος του κατηγορουμένου είναι καινούριες και δεν είχαν αναφερθεί κατά την προηγούμενη εμφάνισή του ενώπιον του δικαστηρίου τον Ιούλιο 2023, έτσι θα είναι η πρώτη φορά που θα συζητηθούν στο δικαστήριο», υπογράμμισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση καταδίκης, ο Χάντερ Μπάιντεν μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έως 25 ετών, αλλά στην πράξη τέτοιες διώξεις σπάνια καταλήγουν από μόνες τους σε ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.