ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοπλος άνδρας έσπασε την πύλη του αεροδρομίου στο Αμβούργο με το όχημά του (βίντεο) (upd)

Κλειστό το αεροδρόμιο αυτή την ώρα

Ένοπλος άνδρας έσπασε την πύλη του αεροδρομίου στο Αμβούργο με το όχημά του (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 23:15) Κλειστό είναι το αεροδρόμιο του Αμβούργου αυτή την στιγμή μετά την βίαιη είσοδο ενός οχήματος στις εγκαταστάσεις του.

Ένας ένοπλος άνδρας έσπασε μια από τις πύλες με το όχημά του γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου και εισήλθε στο αεροδρόμιο, δήλωσε ο Τόμας Γκέρμπερτ, εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Ο άνδρας έχει όπλο και έχει ήδη πυροβολήσει δύο φορές στον αέρα. Πιθανόν στο όχημα να υπάρχουν δύο παιδιά. Η σύζυγος του άνδρα είχε αναφέρει προηγουμένως στην αστυνομία πιθανή απαγωγή παιδιού, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild.

Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ανέφερε η αστυνομία, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί.

Πολιτειακή και ομοσπονδιακή αστυνομία στο αεροδρόμιο

Ισχυρές κρατικές και ομοσπονδιακές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο δήλωσε ο Τόμας Γκέρμπερτ. Το αεροδρόμιο του Αμβούργου είχε κλείσει και τον Οκτώβριο, λόγω απειλής επίθεσης σε αεροπλάνο που πετούσε από την Τεχεράνη στο Αμβούργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.