ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου: Ελπίδες για επιζώντες

Οι προσπάθειες για την ανεύρεση επιζώντων συνεχίζονται εντατικά

Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου: Ελπίδες για επιζώντες

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν ανέφερε ότι εντοπίστηκε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της χώρας, Εμπραχίμ Ραΐσι, κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.

Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη πληροφορίες για το αν βρέθηκαν επιζώντες.

Ιρανός αξιωματούχος, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, σύμφωνα με το SkyNews, ανέφερε ότι υπήρξε επαφή με έναν επιβάτη και ένα μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου.

Ο ανταποκριτής του SkyNews στη Μέση Ανατολή, Άλιστερ Μπάνκαλ, σχολίασε ότι αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν επιζώντες και ίσως είναι πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής, κάτι που θα δώσει ελπίδα στις έρευνες.

Η έρευνα διεξάγεται σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο στο βορειοανατολικό Ιράν, μέσα στην ομίχλη και τη νύχτα.

Η Βαγδάτη προσφέρθηκε να βοηθήσει στις έρευνες, με την ιρακινή κυβέρνηση να εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το συμβάν και να δηλώνει έτοιμη να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός, Μοχάμεντ Σιαα Αλ-Σουντάνι, τόνισε ότι το Ιράκ στέκεται αλληλέγγυο στον γειτονικό του λαό και τις αρχές του Ιράν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.