ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια στη Νάπολη: Νεαρός τρέχει να σωθεί… τρώγοντας πίτσα (βίντεο)

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επεισόδια στη Νάπολη: Νεαρός τρέχει να σωθεί… τρώγοντας πίτσα (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων σοβαρών επεισοδίων που ξέσπασαν στη Νάπολη πριν από τον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η κάμερα κατέγραψε ένα βίντεο με έναν άνδρα που τρέχει κυνηγημένος να σωθεί από τα επεισόδια.

Ωστόσο, το εν λόγω βίντεο έγινε viral για έναν άλλο λόγο. Ποιος είναι αυτός; Ο άνδρας τρέχει να σωθεί… τρώγοντας παράλληλα πίτσα.

Το βίντεο, που μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν νεαρό άνδρα κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών της Νάπολης και της Άιντραχτ ο οποίος μάλλον ήταν πολύ πεινασμένος. Και δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την πίτσα του.


Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Piazza del Gesù όπου όπως φαίνεται στα πλάνα τρομοκρατημένοι άνδρες αναγκάζονται να φύγουν άρον άρον για να βρουν καταφύγιο.

Ο νεαρός μόλις διαπιστώνει τα πρώτα προβλήματα και ενώ κρατάει ακόμα το κουτί με την πίτσα δαγκώνει ένα κομμάτι τρέχοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.