ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μέσα στη φυλακή ο παιδόφιλος Ian Watkins – Τρεις κρατούμενοι τον είχαν όμηρο για έξι ώρες

«Υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να πεθάνει - Αν επιβιώσει, θα είναι πολύ τυχερός»

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μέσα στη φυλακή ο παιδόφιλος Ian Watkins – Τρεις κρατούμενοι τον είχαν όμηρο για έξι ώρες

Επίθεση με μαχαίρι μέσα στη φυλακή δέχθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα ο frontman των Lostprophets Ian Watkins, που έχει καταδικαστεί ως παιδόφιλος.

Ο 46χρονος εκτίει ποινή φυλάκισης 29 ετών για πολλαπλά σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών εγκλημάτων σε βάρος μικρών παιδιών και μωρών.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο παιδόφιλος βρίσκεται σε «απειλητική για τη ζωή του κατάσταση» μετά το περιστατικό στο HMP Wakefield στο West Yorkshire.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι κρατήθηκε όμηρος από τρεις άλλους κρατούμενους το πρωί του Σαββάτου και απελευθερώθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έξι ώρες αργότερα.

«Υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να πεθάνει. Αν επιβιώσει, θα είναι πολύ τυχερός», υποστήριξε πηγή.

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Φυλακών δήλωσε: «Η αστυνομία ερευνά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο στην HMP Wakefield. Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω όσο η αστυνομία διεξάγει την έρευνα».

Ο Watkins καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2013, αφού παραδέχτηκε 13 σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας βιασμού του μωρού μιας θαυμάστριας.

Ενθάρρυνε επίσης μια δεύτερη θαυμάστρια να κακοποιήσει το παιδί της κατά τη διάρκεια συνομιλίας με κάμερα.

Εκείνη την εποχή, η αστυνομία τον περιέγραψε ως «αφοσιωμένο, οργανωμένο παιδόφιλο».

Έχοντας βρει τη φήμη στους Lostprophets, ο Watkins συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του στο Pontypriddτον Σεπτέμβριο του 2012.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και συσκευών αποθήκευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την καταδίκη του στο δικαστήριο του Κάρντιφ, ο δικαστής είπε ότι τα εγκλήματά του «έφτασαν σε νέα βάθη διαφθοράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.