Εγώ σας το είπα: Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει εύκολα όπως ο Παναμάς το 1989...

Επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς – Μία σύλληψη

Άγνωστο αν κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού

Επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς – Μία σύλληψη

Στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, στο Οχάιο προσπάθησε να εισβάλλει άτομο, με τον ίδιο και την οικογένεια του να απουσιάζουν από την οικία.

Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση έπειτα από την επίθεση, με τις ομοσπονδιακές αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τοπικά μέσα καταγράφουν ζημιές στα παράθυρα της κατοικίας.

Το CNN, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από τις αμερικανικές αρχές, ανέφερε ότι εκτιμάται πως το άτομο δεν κατάφερε να εισέλθει στην κατοικία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι φαινόταν να έχει προκληθεί ζημιά σε τουλάχιστον ένα από τα παράθυρα του σπιτιού.

«Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ συνεργάζεται με το Αστυνομικό Τμήμα του Σινσινάτι και την Εισαγγελία των ΗΠΑ, καθώς εξετάζονται οι αποφάσεις για την απαγγελία κατηγοριών», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Άντονι Γκουγκλιέλμι.

Οι αρχές ερευνούν αν κάποιο άτομο είχε ως στόχο τον Βανς ή την οικογένειά του, όπως δήλωσε ομοσπονδιακός αξιωματούχος της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.