ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

To νέο αμερικανικό πακέτο για την Ουκρανία περιλαμβάνει βόμβες διασποράς!

«Είναι μια δύσκολη απόφαση» είπε ο Τ.Σάλιβαν - Για τα συγκεκριμένα πυρομαχικά οι Αμερικανοί κατηγορούσαν τους Ρώσους ότι τις χρησιμοποιούν στην Συρία!

To νέο αμερικανικό πακέτο για την Ουκρανία περιλαμβάνει βόμβες διασποράς!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προμηθεύσουν πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος, ξεπερνώντας ένα σημαντικό όριο στον τύπο των όπλων που προσφέρονται στο Κίεβο για να αμυνθεί κατά της Ρωσίας.

“Είναι μια δύσκολη απόφαση. Την αναβάλαμε” για κάποιο χρόνο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν, προσθέτοντας ότι ήταν αυτό ήταν “το σωστό να γίνει”.

Δήλωσε επίσης ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε την απόφαση σε συνεννόηση με τους συμμάχους και αφότου η κυβέρνησή του “συνέστησε ομόφωνα” την πρόταση αυτή.

Ο Σάλιβαν διαβεβαίωσε επίσης ότι οι Ουκρανοί έχουν δώσει “γραπτές” εγγυήσεις σχετικά με τη χρήση που θα κάνουν αυτών των όπλων για να ελαχιστοποιήσουν “τους κινδύνους που ενέχουν (τα όπλα αυτά) για τους πολίτες”.

Πρόσθεσε επίσης στους δημοσιογράφους ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί πυρομαχικά διασποράς κατά της Ουκρανίας από την αρχή της σύγκρουσης και ότι η χρήση βλημάτων πυροβολικού από την Ουκρανία είναι τόσο συχνή που είναι δύσκολο να διατηρηθεί η παραγωγή.

Να θυμίσουμε ότι οι Αμερικανοί κατηγορούσαν το 2015 τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί όπλα διασποράς στην Ουκρανία.

Παράλληλα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι στέλνουν στην Ουκρανία και άλλα 64 άρματα μάχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.