ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευτελισμός στις ΗΠΑ: Στη Νέα Υόρκη βγάζουν το στρατό στον μετρό γιατί δεν μπορούν να πατάξουν την εγκληματικότητα

Την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, ένας ελεγκτής του μετρό μαχαιρώθηκε στο λαιμό

Ευτελισμός στις ΗΠΑ: Στη Νέα Υόρκη βγάζουν το στρατό στον μετρό γιατί δεν μπορούν να πατάξουν την εγκληματικότητα

Στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς και αστυνομικοί της Πολιτειακής Αστυνομίας της Νέας Υόρκης θα αναπτυχθούν στο σύστημα του μετρό για να αντιμετωπιστεί η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. 

Η Κάθι Χόκουλ δίνει εντολή σε μια δύναμη σχεδόν 1.000 ατόμων, αποτελούμενη από την Εθνική Φρουρά, την πολιτειακή αστυνομία και αξιωματικούς της MTA, να διενεργούν ελέγχους αποσκευών σε ορισμένους από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς.

Η επιχείρηση, δήλωσε η Χόκουλ, έχει ως στόχο να «απαλλάξει το μετρό μας από τους ανθρώπους που διαπράττουν εγκλήματα και να προστατεύσει όλους τους Νεοϋορκέζους, είτε είστε εργαζόμενος στις μετακινήσεις είτε εργαζόμενος στα μέσα μεταφοράς».

Οι πολίτες δεν πρέπει να μπαίνουν στο μετρό με τον φόβο αν ο διπλανός τους έχει όπλο, λέει η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

«Κανείς που πηγαίνει στη δουλειά του ή να επισκεφθεί την οικογένειά του ή να πάει σε ένα ραντεβού με τον γιατρό του δεν πρέπει να ανησυχεί ότι το άτομο που κάθεται δίπλα του κατέχει φονικό όπλο», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Αρκετές πρόσφατες επιθέσεις έχουν οδηγήσει σε αυξανόμενη ανησυχία στα μετρό της Νέας Υόρκης.

Την περασμένη Κυριακή, ένας 64χρονος άνδρας έλεγχε το τηλέφωνό του όταν τον κλώτσησαν στις ράγες στο σταθμό Penn πριν τον βοηθήσουν άλλοι άνθρωποι να βγει.

Επίσης, ένας 27χρονος άνδρας την Παρασκευή μαχαιρώθηκε μέσα σε μια αμαξοστοιχία στο Μανχάταν,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, ένας ελεγκτής του μετρό μαχαιρώθηκε στο λαιμό στο Μπρούκλιν, όταν έβγαλε το κεφάλι του έξω από την αμαξοστοιχία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.