ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φλόριντα: 21χρονος σκότωσε τη 46χρονη μητέρα του με πάνω από 70 μαχαιριές (βίντεο)

«Ήθελε να τη σκοτώσει εδώ και χρόνια»

Φλόριντα: 21χρονος σκότωσε τη 46χρονη μητέρα του με πάνω από 70 μαχαιριές (βίντεο)

Μια φρικτή δολοφονία σημειώθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς ένας 21χρονος σκότωσε με πάνω από 70 μαχαιριές την 46χρονη μητέρα του.

Η επίθεση που έχει καταγραφεί σε βίντεο δείχνει τον 21χρονο Εμάνουελ Εσπινόζα να περπατάει χαλαρά μέχρι την εξώπορτα της μητέρας του Ελβία Εσπινόζα περίπου στις 2 μ.μ. το Σάββατο.

Καθώς περπατάει, φαίνεται να κρύβει κάτι στο αριστερό του χέρι και καθώς φτάνει στην πόρτα το βίντεο αποκαλύπτει ότι κρατάει ένα μαχαίρι.

Ο Εσπινόζα προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα πριν τον υποδεχτεί η ανυποψίαστη μητέρα του.

«Έχουμε ένα άλλο ηχητικό υλικό που δεν πρόκειται να παίξουμε από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου η μητέρα του φωνάζει “Μάνι, Μάνι, Μάνι” και δεν λέει ούτε μια λέξη. Τη μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πολκ.

Ο σερίφης αποκάλυψε ότι ο Εσπινόζα είχε πει ότι ενώ αγαπούσε τη μητέρα του ήταν θυμωμένος μαζί της και «ήθελε να τη σκοτώσει εδώ και χρόνια» και τελικά το έκανε πράξη.

«Καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί από το πάτωμα, τη μαχαίρωσε κι άλλο», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο Εσπινόζα κάλεσε το 100 και εξομολογήθηκε την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.