ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Τέσσερις συλλήψεις για την κλοπή πανάκριβου ρολογιού του Σαρλ Λεκλέρκ

Η κλοπή έλαβε χώρα, όταν δύο άνθρωποι τον πλησίασαν και ζήτησαν να βγάλουν μια selfie

Formula 1: Τέσσερις συλλήψεις για την κλοπή πανάκριβου ρολογιού του Σαρλ Λεκλέρκ

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, τα οποία αναζητούνταν σε σχέση με την κλοπή ενός πολυτελούς ρολογιού από τον οδηγό της Formula 1, Σαρλ Λεκλέρκ, το 2022.

Θυμίζουμε ότι άγνωστοι έκλεψαν το αποκλειστικό Richard Mille αξίας 300.000 ευρώ από τον καρπό του πιλότου της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ, στο ιταλικό παραθαλάσσιο θέρετρο Βιαρέτζιο τον περασμένο Απρίλιο.

Η κλοπή έλαβε χώρα, όταν δύο άνθρωποι, οι οποίοι φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας, πλησίασαν τον «πιλότο» της «σκουντερία» και του ζήτησαν να βγάλουν μια selfie.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι βρήκε δύο «πολύτιμα ρολόγια, η προέλευση των οποίων θα διερευνηθεί περαιτέρω», ενώ προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι ενός από τους υπόπτους.

Ερευνητική πηγή δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη δυνατό να εξακριβωθεί εάν κάποιο από τα ρολόγια που βρέθηκαν ήταν αυτό που είχε κλαπεί από τον Λεκλέρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.