ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρίκη στη Γερμανία: Αλλοδαποί βίασαν μάνα δύο παιδιών μπροστά στον σύζυγό της

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πάρκο Görlitzer στο Βερολίνο

Φρίκη στη Γερμανία: Αλλοδαποί βίασαν μάνα δύο παιδιών μπροστά στον σύζυγό της

Κατηγορίες έχουν ασκηθεί σε τρεις Αφρικανούς παράνομους αλλοδαπούς με εκτεταμένο ποινικό μητρώο, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό και την ομαδική σεξουαλική κακοποίηση μητέρας δύο παιδιών σε πάρκο στην Γερμανία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πάρκο Görlitzer στο Βερολίνο το πρωί της 21ης ​​Ιουνίου, αλλά οι κατηγορίες και οι βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόπτους μόλις δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα.

Εκείνη την ημέρα, μια 27χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών και ο σύζυγός της, και οι δύο πολίτες της Γεωργίας, φέρεται να πλησίασαν εμπόρους ναρκωτικών και αγόρασαν κοκαΐνη, αναφέρει η Welt.

Τράβηξαν την προσοχή τουλάχιστον πέντε ανδρών που τους έστησαν ενέδρα, χτυπώντας τον σύζυγο με ξύλα και κλαδιά και του έκλεψαν 1.200 ευρώ.

Παράλληλα, τρεις από τους υπόπτους επιτέθηκαν στη γυναίκα και τη βίασαν ομαδικά ενώ ο σύζυγός της ήταν ανήμπορος να κάνει κάτι.

Ένας κοντινός κάτοικος άκουσε τις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησε τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δικαστικά έγγραφα που εξετάστηκαν από τη Welt δείχνουν ότι οι κατηγορούμενοι είναι Αφρικανοί παράνομοι αλλοδαποί με ποινικό μητρώο και ψευδώνυμα που βρίσκονται στην χώρα υπό αμφίβολες συνθήκες στην καλύτερη περίπτωση.

  • Ο Osman B., 21 ετών, είναι πολίτης της Σομαλίας που κατοικεί στη Γερμανία τουλάχιστον από το 2016. Δεν έχει μόνιμη διεύθυνση και η άδεια διαμονής του έχει λήξει. Είναι γνωστός με 10 ψευδώνυμα και έχει επτά εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
  • Ο Boubacar B., 22 ετών, είναι ένας αποτυχημένος αιτών άσυλο από την Γουινέα που εισήλθε στην Γερμανία το 2017. Είναι γνωστός με άλλα τέσσερα ψευδώνυμα και έχει εννέα εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
  • Ο Mountaga D., 22 ετών, είναι επίσης πολίτης της Γουινέας. Διαμένει σε εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης και του χορηγήθηκε «ανεκτή διαμονή» μετά από μια αποτυχημένη προσφορά ασύλου. Έχει τρεις εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας για «σωματική βλάβη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.