ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ – Τον κατασπάραξαν σκυλιά φιλικής οικογένειας (βίντεο)

Τα μεγαλόσωμα σκυλιά της ράτσας Great Dane-Mastiff όρμηξαν στο παιδί όταν αυτό μπήκε στο γκαράζ του σπιτιού

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ – Τον κατασπάραξαν σκυλιά φιλικής οικογένειας (βίντεο)

Ένας 6χρονος στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν τον κατασπάραξαν σκυλιά φιλικής οικογένειας.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης όταν αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι και τους άνοιξε την πόρτα μια γυναίκα καλυμμένη με αίματα.

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η οποία είναι φίλη της γιαγιάς του 6χρονου είπε στους αστυνομικούς ότι τα μεγαλόσωμα σκυλιά της ράτσας Great Dane-Mastiff όρμηξαν στο παιδί όταν αυτό μπήκε στο γκαράζ του σπιτιού.

«Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η ιδιοκτήτρια των σκύλων έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει την επίθεση. Κάποια στιγμή πήρε και όπλο. Έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει το παιδί» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αγόρι είχε πάει στο σπίτι με τη γιαγιά του προκειμένου η φίλη της να το πάει στο σχολείο, όπως συνέβαινε κάθε μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πηγές στο παιδί είχαν δοθεί οδηγίες να μην πλησιάζει τα σκυλιά και να αποφεύγει το γκαράζ γιατί τα δύο ζώα ήταν επικίνδυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.