ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φυλάκιση δύο ετών σε πρώην πυγμάχο και πρωταθλητή Ευρώπης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του (βίντεο)

Όσοι τον θυμούνται κάνουν λόγο για το ριψοκίνδυνο στυλ του στους αγώνες

Φυλάκιση δύο ετών σε πρώην πυγμάχο και πρωταθλητή Ευρώπης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του (βίντεο)

Σε φυλάκιση 2 ετών καταδίκασε τον Πόλι Ντίαζ το δικαστήριο στη Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Ο 54χρονος ο οποίος στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη δεκαετία του ’80 και έφτασε μια ανάσα και από τον παγκόσμιο τίτλο το 1991 (έχασε στον τελικό) καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό της συντρόφου με την οποία ήταν μαζί από το 2018 έως το 2021.

Ο δράστης παραδέχτηκε τις πράξεις τους ενώ όπως αναφέρει η απόφαση την εμπόδιζε επίσης να μακιγιάρει το πρόσωπο της ενώ έλεγχε τι θα φορέσει και πότε θα βγει από το σπίτι.

Στις 23 Ιουνίου 2021 μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα της έφερε πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές ενώ την έπιασε και από τον λαιμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και έρευνα για απειλές κατά δικαστή από τον πυγμάχο που έγινε γνωστός ως «Potro de Vallecas». Ξεκίνησε στα 14 του την πυγμαχία και όσοι τον θυμούνται κάνουν λόγο για το ριψοκίνδυνο στυλ του στους αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.