ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: 700 υπάλληλοι της Airbus Atlantic έπαθαν τροφική δηλητηρίαση μετά από χριστουγεννιάτικο δείπνο

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς είχε μέσα το δείπνο που κατανάλωσαν οι υπάλληλοι

Γαλλία: 700 υπάλληλοι της Airbus Atlantic έπαθαν τροφική δηλητηρίαση μετά από χριστουγεννιάτικο δείπνο

Μετά από το χριστουγεννιάτικο δείπνο της εταιρείας Airbus Atlantic, πάνω από 700 άτομα εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται για 700 υπαλλήλους της  στη Δυτική Γαλλία, οι οποίοι αμέσως μετά υπέφεραν από συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και δη από εμετό και διάρροια, ανέφερε η υγειονομική υπηρεσία ARS.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς είχε μέσα το δείπνο που κατανάλωσαν οι υπάλληλοι, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί η πηγή της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της Airbus υποστήριξε ότι μόνο 100 άτομα αρρώστησαν.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος στη Daily Mail, περίπου 100 υπάλληλοι της Airbus Atlantic αρρώστησαν, αφού προσβλήθηκαν από τροφική ασθένεια μετά την κατανάλωση του χριστουγεννιάτικου γεύματος που διοργάνωσε η εταιρεία.

Υποστήριξε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και όλοι οι εργαζόμενοι αναρρώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η υγεία των εργαζομένων μας παραμένει το πρωταρχικό μας μέλημα και συνεργαζόμαστε πλήρως με την υγειονομική υπηρεσία ARS για να εντοπίσουμε την αιτία της ασθένειας και να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Airbus Atlantic.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.