ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Μία Εβραία μαχαιρώθηκε από άγνωστο στη Λυών – Στο σπίτι του θύματος βρέθηκε ζωγραφισμένη μια σβάστικα (φώτο)

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα

Γαλλία: Μία Εβραία μαχαιρώθηκε από άγνωστο στη Λυών – Στο σπίτι του θύματος βρέθηκε ζωγραφισμένη μια σβάστικα (φώτο)

Ένας άνδρας μαχαίρωσε και τραυμάτισε μία Εβραία στο σπίτι της, στη Λυών της Γαλλίας. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Παράλληλα όπως δήλωσε η αστυνομία στη Γαλλία και ο δήμαρχος της Λυών στο σπίτι του θύματος βρέθηκε ζωγραφισμένη μια σβάστικα. Στις πρώτες της δηλώσεις το θύμα τόνισε πως κάποιος της χτύπησε το κουδούνι και όταν εκείνη άνοιξε, ένας άγνωστος τη μαχαίρωσε δύο φορές.

Ήταν ντυμένος με σκούρα ρούχα, το πρόσωπό του ήταν εν μέρει καλυμμένο και τράπηκε σε φυγή μετά το συμβάν. Το θύμα, τραυματισμένο στην κοιλιά, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λυών, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

«Μια τέτοια πράξη βίας είναι αδιανόητη. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου στο θύμα και τους συγγενείς της», δήλωσε ο δήμαρχος της Λυών Γ.Ντουκέτ στο twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ύποπτο και δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν η αστυνομία αντιμετωπίζει την επίθεση ως αντισημιτικό έγκλημα μίσους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.