ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Γαλλία: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό αστυνομικού (βίντεο)

Οι γαλλικές αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για «άρνηση συμμόρφωσης»

Γαλλία: Νεκρός 17χρονος από πυροβολισμό αστυνομικού (βίντεο)

Ένας 17χρονος οδηγός αυτοκινήτου σκοτώθηκε στη Ναντέρ, στα περίχωρα του Παρισιού στη Γαλλία, από αστυνομικό που χρησιμοποίησε το όπλο του.

Ένα βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει το όχημα σταματημένο και δύο αστυνομικούς να στέκονται στο ύψος του μπροστινού παραθύρου, ο ένας εκ των οποίων έχει στραμμένο το όπλο του στον οδηγό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, το όχημα – το οποίο είχε ενοικιαστεί – εμπλεκόταν σε αρκετές τροχαίες παραβάσεις.

Οι γαλλικές αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για «άρνηση συμμόρφωσης» εκ μέρους του θύματος. Ωστόσο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν νομικά κατά των δύο αστυνομικών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η άρνηση συμμόρφωσης δεν δικαιολογεί την χρήση όπλου από αστυνομικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.