ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας από αλλαντίαση σε γνωστό εστιατόριο

Συνολικά 12 τουρίστες που βρίσκονταν στο εν λόγω μαγαζί νοσηλεύονται

Γαλλία: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 32χρονης Ελληνίδας από αλλαντίαση σε γνωστό εστιατόριο

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 32χρονης Ελληνίδας η οποία έχασε τη ζωή της μετά από γεύμα σε φημισμένο εστιατόριο του Μπορντό στη Γαλλία, όπου εκδηλώθηκαν πολλαπλά περιστατικά αλλάνρίασης.

Ο εισαγγελέας του Μπορντό διέταξε προκαταρκτική έρευνα, δύο ημέρες μετά το περιστατικό, για το οποίο είναι πιθανό να ευθύνονται μολυσμένες σαρδέλες που σέρβιρε το εστιατόριο.

Η νεαρή γευμάτισε με τον Ιρλανδό σύζυγό της, ο οποίος μολύνθηκε επίσης και νοσηλεύεται στην εντατική σε σταθερή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά 12 τουρίστες που βρίσκονταν στο εν λόγω μαγαζί νοσηλεύονται, πολλοί εξ αυτών σοβαρά, λόγω της τροφιμομογένους αλλαντίασης που προκλήθηκε από τρόφιμα που δεν είχαν κονσερβοποιηθεί σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.