ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γεωργία: Οκτώ νεκροί κατά τη συντριβή ελικοπτέρου με διασώστες – Εθνικό πένθος στη χώρα

Το ελικόπτερο προσπαθούσε να προσεγγίσει αιωροπτεριστές που είχαν εγκλωβιστεί σε απόκρημνη περιοχή 

Γεωργία: Οκτώ νεκροί κατά τη συντριβή ελικοπτέρου με διασώστες – Εθνικό πένθος στη χώρα
Ελικόπτερο της συνοριοφυλακής συνετρίβη την Παρασκευή σε φαράγγι, στη βόρεια Γεωργία, παρασύροντας στον θάνατο τους οκτώ επιβαίνοντες, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Το ελικόπτερο προσπαθούσε να προσεγγίσει απόκρημνη περιοχή στην οποία είχαν εγκλωβιστεί αιωροπτεριστές.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα μέλη πληρώματος και τέσσερις διασώστες, κατέπεσε και συνετρίβη στο φαράγγι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Γκουνταούρι. Βίντεο που μεταδίδουν τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης έχουν καταγράψει τη στιγμή της συντριβής και την έκρηξη που ακολούθησε.

«Δυστυχώς, οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας Βάχτανγκ Γκομελαούρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρωθυπουργός Ιρακλί Γκαριμπασβίλι κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους την αυριανή (30η Ιουλίου) λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.