
Ένας 35χρονος Αφγανός επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρία άτομα που βρίσκονταν σε περίπτερο Μαρτύρων του Ιεχωβά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βύρτσμπουργκ, στη Γερμανία.
Σύμφωνα με τη βαυαρική αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:50 π.μ., στην είσοδο του σταθμού. Ο δράστης προσέγγισε το περίπτερο και μαχαίρωσε έναν 68χρονο άνδρα, ενώ επιτέθηκε σε έναν 55χρονο και έναν 51χρονο.
Άμεσα παρενέβησαν περαστικοί, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός με πολιτικά, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Λίγο αργότερα, περίπολος της ομοσπονδιακής αστυνομίας έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην προσωρινή σύλληψή του.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και λαμβάνουν ιατρική φροντίδα από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
Η περιοχή γύρω από τον σταθμό αποκλείστηκε, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες. Οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού και πραγματοποιούν έρευνα στο διαμέρισμα του 35χρονου Αφγανού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.