ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γυναίκα βοήθησε στην καταδίκη του παιδόφιλου συζύγου της – Αναγνώρισε το μόριό του σε εικόνες που έστελνε σε ανήλικες

Οι φωτογραφίες είχαν φθάσει στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας

Γυναίκα βοήθησε στην καταδίκη του παιδόφιλου συζύγου της – Αναγνώρισε το μόριό του σε εικόνες που έστελνε σε ανήλικες

Μια γυναίκα βοήθησε την αστυνομία για να συλλάβει τον σύζυγό της, αναγνωρίζοντας σε φωτογραφίες που της επέδειξαν ότι απεικονιζόταν όντως, το μόριό του.

Οι φωτογραφίες είχαν φθάσει στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας, όταν οι αξιωματικού του τμήματος ανηλίκων της Scotland Yard έστησαν παγίδα στον Τζέιμς Κεμπ και τους έστειλε ο ίδιος τις φωτό με το μόριό του πιστεύοντας ότι τα έστελνε σε ανήλικα κορίτσια.

Η 50χρονη σύζυγός του, Χάιλι Νταν, σοκαρίστηκε όταν της χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί και κατηγόρησαν τον σύντροφό της James Kemp για σεξουαλικά εγκλήματα.

Αλλά όταν της παρουσίασαν φωτογραφίες με το μόριό του, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν αυτός – και ο κόσμος της «κατέρρευσε εντελώς».

«Ήμουν σωματικά άρρωστη, έκλαψα, έπεσα στο πάτωμα – ήμουν τόσο σοκαρισμένη και συντετριμμένη», λέει σήμερα η 50χρονη για εκείνες τις φρικτές στιγμές που συνειδητοποιούσε ότι ο σύζυγός της είχε και ένα άλλο -άγνωστο σε εκείνη- απεχθές πρόσωπο. Ηταν παιδόφιλος.

Ο Κεμπ συνελήφθη κάποιους μήνες αργότερα και φυλακίστηκε για 18 μήνες αφού παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να στείλει ερωτικές φωτό σε ανήλικα κορίτσια. Συμπεριλήφθηκε, επίσης, στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών για 10 χρόνια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών τον Φεβρουάριο του 2017 και γρήγορα ερωτεύτηκαν, ενώ παντρεύτηκαν μόλις έξι μήνες αργότερα.

Όμως, όταν εμφανίστηκαν στο σπίτι τους στο Glenrothes οι Βρετανοί αστυνομικοί όλα άλλαξαν.

Οι αστυνομικοί είχαν προσποιηθεί ότι ήταν νεαρά κορίτσια για να παγιδεύσουν τον Κεμπ.

Η Χάιλι ρωτήθηκε αν αναγνώριζε το μόριο του συζύγου της στις εικόνες – και συνειδητοποίησε συντετριμμένη ότι όντως ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε εντελώς. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ‘έχει αγγίξει την κόρη μου; Πάντα την αγκάλιαζε και της έλεγε ότι ήθελε να την υιοθετήσει.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα ερωτευτεί κάποιον που θα έκανε κάτι τέτοιο.

Είπε ότι αν κάποιος προσπαθούσε να αγγίξει την κόρη μου θα τον σκότωνε και όμως έκανε αντίστοιχα πράγματα από το σαλόνι μας. Εγώ ήμουν αυτή που αναγνώρισε τα ρούχα και αναγνώρισα το μόριό του. Ήταν ένα εκατομμύριο τοις εκατό αυτός – το βραχιόλι του, το ρολόι του, όλα ήταν εκεί».

Σοκ για την 50χρονη που ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είναι παιδόφιλος

Η Χάιλι, η οποία πάσχει από ινομυαλγία και αρθρίτιδα, δήλωσε ότι ο Κεμπ «ξεγέλασε τους πάντες» και ότι η ίδια δεν είχε καμία ανησυχία κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Δεν είχαμε ποτέ σεξουαλική ζωή, αλλά πάντα πίστευα ότι αυτό συνέβαινε επειδή πρόσεχε γιατί δεν ήθελε να με πληγώσει, όντας διακριτικός καθώς πονούσα τόσο πολύ».

Η Χάιλι παρατήρησε ότι με την πάροδο του χρόνου ο Κεμπ σταμάτησε εντελώς να τη συνοδεύει στο κρεβάτι, αλλά παρόλα αυτά δεν μπήκε σε σκέψεις.

«Τους ξεγέλασε όλους. Με φρόντιζε, έλεγε ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής του – ήταν όλα ένα μάτσο ανοησίες. Επαιζε τον ρόλο του πολύ καλά».

Η τελευταία φορά που η Hayley είδε τον Κεμπ ήταν την ημέρα της καταδίκης του, στις 29 Νοεμβρίου 2018.

Είπε ότι ένιωσε φρίκη όταν τον είδε στο δικαστήριο και φοβάται ότι «θα επιστρέψει για εκδίκηση». «Έτρεμα στο δρόμο προς το δικαστήριο.

Τον κοίταξα καθώς καθόταν εκεί και τα γόνατά μου έτρεμαν – ήταν μια φρικτή μέρα. Δεν είχα καθόλου ενέργεια εκείνη την ημέρα. Όταν ο δικαστής τον καταδίκασε σε 18 μήνες, ξέσπασα σε δάκρυα και έλεγα συνέχεια ευχαριστώ στον δικαστή. Ξέρει πού μένω, βλέπω εφιάλτες πως έρχεται στο σπίτι.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι είμαστε ακόμα παντρεμένοι, είναι το χειρότερο συναίσθημα να είσαι παντρεμένος με έναν παιδόφιλο», ανέφερε εξηγώντας ότι δεν έχουν πάρει διαζύγιο γιατί δεν δίνει εκείνος τη συγκατάθεσή του και η διαδικασία είναι περίπλοκη καθώς βρίσκεται φυλακισμένος.

Η Χάιλι δήλωσε ότι θέλει να μοιραστεί την ιστορία της για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες να μη βιάζονται να συνάψουν σχέση και να είναι επιφυλακτικές με τους ανθρώπους που γνωρίζουν στο διαδίκτυο.

Ξέρουν τι κάνουν – σας γοητεύουν, γοητεύουν τους πάντες. Είναι το πιο τρομακτικό συναίσθημα όταν σου χτυπού την πόρτα και σου λένε ότι ο σύζυγός σου έχει παρενοχλήσει παιδιά στο διαδίκτυο».

Μετά την καταδίκη του Κεμπ, η Χάιλι προσπάθησε να βγει ραντεβού, αλλά νιώθει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να εμπιστευτεί κάποιον άνδρα.

«Βγήκα μια φορά ραντεβού, πριν από μερικούς μήνες, και ήθελα απλώς να πάω σπίτι – δεν μπορώ να το κάνω.

Φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα εμπιστευτώ ξανά ποτέ κανέναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι ο πατέρας μου, οι δύο κόρες μου και οι καλύτεροι φίλοι μου – δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν άλλο. Οι άνθρωποι μου λένε ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί έξω, αλλά δεν μπορώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.