
Δείχνοντας φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ο ηγέτης της al-Qaeda Sa’ad Bin Atef Al-Awlaki κάλεσε τους 4,5 εκατομμύρια μουσουλμάνους των ΗΠΑ να δολοφονήσουν τόσο τον Τραμπ όσο και τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς και τον Έλον Μασκ.
Μιλώντας ο Al-Awlaki σε τηλεοπτικό του μήνυμα είπε μεταξύ άλλων;
«Πρέπει να έχετε μεγάλη αποφασιστικότητα και η λίστα με τους στόχους σας πρέπει να είναι αποδοτική. Κυνηγήστε το απόβρασμα όλης της Γης και τους εγκληματίες του. Αυτός είναι ο Τραμπ και ο αντιπρόεδρος του Βανς και ο σύμβουλός του ο Μασκ και οι υποστηρικτές τους σε ότι άφορα τα οικονομικά, την τεχνολογία και την διοίκηση.»
Παράλληλα ο ηγέτης al-Qaeda κάλεσε τους μουσουλμάνους να δολοφονήσουν τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο όσο και τον υπουργό Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ.
WATCH 🔴
Al-Qaeda leader Sa’ad Bin Atef Al-Awlaki urged American Muslims to wage jihad and assassinate U.S. officials, naming President Donald Trump, Vice President J.D. Vance, and Elon Musk among his targets. pic.twitter.com/xlcGcXnOgW
— Open Source Intel (@Osint613) June 10, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.