Η ανατριχιαστική ιστορία της νταντάς που έμεινε έγκυος από το παιδί που πρόσεχε

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια

Η ανατριχιαστική ιστορία της νταντάς που έμεινε έγκυος από το παιδί που πρόσεχε

Από τις ιστορίες που αδυνατείς να πιστέψεις μέχρι να ομολογήσουν τα άτομα που εμπλέκονται. Μια 22χρονη, η Μαρίσα Μόουρι, που για να βγάζεις τα προς το ζην εργαζόταν ως νταντά, έμεινε έγκυος από τον 11χρονο νεαρό που έπρεπε να προσέχει όταν οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι.

Η Μαρίσα ξεκίνησε να εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας Μακμπράιντ το 2013, και οι ώρες που περνούσε με τον Κρις, τον γιο της οικογένειας, ήταν πολλές, αφού οι γονείς του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπαν από το σπίτι.

Η Μαρίσα κατάφερε να κάνει τον νεαρό να την εμπιστευθεί καιέτσι άρχισε να τον εκμεταλλεύεται και να προχωράει σε σeξουαλικές πράξεις μαζί του. Στην αρχή ήταν απλά αγγίγματα, αλλά σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση από τη νταντά ότι είναι έγκυος και ο πατέρας είναι ο μικρός Κρις.

“Ένιωθα ένοχη που άφησα αυτή τη γυναίκα να μπει στην οικογένειά μου και να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου”, λέει η μητέρα του Κρις. Οι γονείς του παιδιού ζήτησαν τεστ DNA το οποίο ωστόσο απέδειξε ότι ο Κρις είναι ο πατέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, η νταντά καταδικάστηκε σε 20 έτη φυλάκιση, αλλά το παιδί που γεννήθηκε μεγαλώνει με την οικογένεια του Κρις, αφού ο νεαρός μετά τα αποτελέσματα του DNA αναγνώρισε το παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.