ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η αστυνομία της Ισπανίας εντόπισε 32 τόνους μαριχουάνας – «Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει βρεθεί ποτέ»

Τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν στο Τολέδο, στην Θιουδάδ Ρεάλ, την Βαλένθια και την Αστούρια

Η αστυνομία της Ισπανίας εντόπισε 32 τόνους μαριχουάνας – «Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει βρεθεί ποτέ»

Ρεκόρ έκανε η αστυνομία στην Ισπανία καθώς βρήκε τη μεγαλύτερη ποσότητα συσκευασμένης μαριχουάνας που έχει ποτέ βρεθεί στον κόσμο, αξίας τουλάχιστον 64 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αστυνομία εντόπισε τους 32 τόνους συσκευασμένης μαριχουάνας μετά από εφόδους σε μια σειρά από αγροκτήματα και εργοστάσια παραγωγής σε όλη την Ισπανία, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Κήποι», κατά την οποία συνέλαβε 9 άνδρες και 11 γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 20 και 59 ετών.

«Η αστυνομία έχει κατασχέσει την μεγαλύτερη ποσότητα συσκευασμένης μαριχουάνας που έχει μέχρι σήμερα βρεθεί. Αντιστοιχεί σε περίπου 1,1 εκατομμύριο φυτά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε αποξήραινε τα φυτά μαριχουάνας, τα συσκεύαζε και τα έστελνε σε περιοχές της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Ολλανδίας, της Γερμανίας και του Βελγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν στο Τολέδο, στην Θιουδάδ Ρεάλ, την Βαλένθια και την Αστούριας τον περασμένο μήνα, αλλά λεπτομέρειες της επιχείρησης έγιναν γνωστές μόλις σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.