
Το Βερολίνο ελπίζει να πείσει την κυβέρνηση Τραμπ να συμφωνήσει για την πώληση πυραύλων Tomahawks μαζί με τους εκτοξευτές εδάφους Typhon αναφέρει η εφημερίδα Financial Times.
Η Γερμανία υπέβαλε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την αγορά του συστήματος Typhon, ικανού να εκτοξεύει πυραύλους Tomahawk και SM-6, θεωρώντας το ως ενδιάμεση «γέφυρα» μέχρι να είναι έτοιμα τα ευρωπαϊκά συστήματα άμυνας.
Ωστόσο, ο Γερμανός Καγκελάριος αναγνώρισε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την παράδοση, ενώ το απόθεμα χαρακτηρίζεται περιορισμένοκαι υψηλό το κόστος των Tomahawk στα 2 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.