ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η γκάφα του αιώνα στο Περού – Κλέφτες πήραν 200 αθλητικά παπούτσια από μαγαζί αλλά δεν πρόσεξαν κάτι

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας

Η γκάφα του αιώνα στο Περού – Κλέφτες πήραν 200 αθλητικά παπούτσια από μαγαζί αλλά δεν πρόσεξαν κάτι

Σε ένα μεγάλο λάθος υπέπεσαν διαρρήκτες που εισέβαλαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Περού και το έσκασαν με περισσότερα από 200 παπούτσια. 

Η κλοπή σημειώθηκε σε κατάστημα στην πόλη Χουανκάγιο και οι δράστες πίστεψαν ότι πέτυχαν διάνα, μέχρι που κατάλαβαν πως όλα τα αθλητικά παπούτσια που έκλεψαν ήταν για το δεξί πόδι, κανένα ζευγάρι.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πιστεύω πως η αξία του κλεμμένου εμπορεύματος είναι περίπου 12.000 ευρώ, αλλά οι δράστες θα πασχίσουν για να βρουν αγοραστή.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και στα πλάνα φαίνονται να σπάνε την κλειδαριά στη μέση της νύχτας και να μεταφέρουν κουτιά με παπούτσια, διαφόρων μαρκών, σε ένα τρίκυκλο.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας σχολίασε πως «έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία στο σημείο. Το παράξενο σε σχέση με αυτή την κλοπή είναι πως τα παπούτσια που εκλάπησαν ήταν όλα δεξιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τα πλάνα και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε αυτά τα άτομα» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.