Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Η Ιορδανία ανακοίνωσε πως συμμετείχε στα αμερικανικά πλήγματα κατά του ISIS στην Συρία

Τι δήλωσε ο ιορδανικός Στρατός

Η Ιορδανία ανακοίνωσε πως συμμετείχε στα αμερικανικά πλήγματα κατά του ISIS στην Συρία

H Ιορδανία ανακοίνωσε σήμερα πως συμμετείχε στα πλήγματα που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία, κατά την διάρκεια της νύχτας.

Αυτό μία εβδομάδα έπειτα από μία επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε δύο Αμερικανούς, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτή η επιχείρηση στοχεύει να «εμποδίσει τις εξτρεμιστικές οργανώσεις να εκμεταλλεύονται» τον νότο της Συρίας προκειμένου να εξαπολύουν επιθέσεις «απειλώντας την ασφάλεια των γειτόνων της και της περιοχής», εξήγησε ο ιορδανικός Στρατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.