ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Maersk ανακοίνωσε πως αναστέλλει για 48 ώρες τη διέλευση των πλοίων της από την Ερυθρά Θάλασσα

Μετά την επίθεση των ανταρτών Χούθι της Υεμένης εναντίον ενός από τα πλοία της

Η Maersk ανακοίνωσε πως αναστέλλει για 48 ώρες τη διέλευση των πλοίων της από την Ερυθρά Θάλασσα

Η δανική εταιρεία θαλάσσιων μεταφορών Maersk, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (31/12) πως αναστέλλει για 48 ώρες τη διέλευση του στόλου της από το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ στην Ερυθρά Θάλασσα, μετά την επίθεση των ανταρτών Χούθι της Υεμένης εναντίον ενός από τα πλοία της.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Maersk Hangzhou ανέφερε πως επλήγη από πύραυλο καθώς περνούσε από το στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ και πως στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από τέσσσερα σκάφη ανταρτών Χούθι, οι οποίοι αποπειράθηκαν να ανέβουν στο πλοίο.

Η επίθεση αυτή είναι η τελευταία μιας σειράς που έχουν πραγματοποιήσει οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, οι οποίοι στοχοθετούν πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα για να δείξουν την υποστήριξή τους στην ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς που πολεμά εναντίον του Ισραήλ στη Γάζα.

Ελικόπτερα του αμερικανικού Ναυτικού βύθισαν τρία από τα τέσσερα μικρά σκάφη που χρησιμοποίησαν οι Χούθι για να επιτεθούν στο Maersk Hangzhou αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ, ανακοινώθηκε από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρεία εξέφρασε χθες τη «μεγάλη λύπη» της και κάλεσε τους πελάτες της να επισκεφθούν τον ιστότοπό της για να μάθουν τι αποζημίωση μπορούν να διεκδικήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.