Η «θύελλα» Τραμπ ελπίζω «να μην μας πάρει και μας σηκώσει»...

Η Νορβηγία αρνήθηκε να μετέχει στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Νορβηγός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

Η Νορβηγία αρνήθηκε να μετέχει στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα

Η Νορβηγία δεν θα συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Νορβηγός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Αντρέας Μότσφελντ Κράβικ, στην εφημερίδα Aftenposten την Τρίτη (20/01).

Το συμβούλιο θα προεδρεύει ισόβια ο Ντόναλντ Τραμπ και θα ξεκινήσει με την αντιμετώπιση της σύγκρουσης στη Γάζα, για να επεκταθεί στη συνέχεια και σε άλλες συγκρούσεις, σύμφωνα με αντίγραφο επιστολής και σχέδιο καταστατικού που είδε το Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.