ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Νορβηγία στέλνει δύο F-16 στη Δανία για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων

Τα εν λόγω μαχητικά περιλαμβάνονται στους εξοπλισμούς που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει η Ουκρανία

Η Νορβηγία στέλνει δύο F-16 στη Δανία για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων

Το υπουργείο Άμυνας της Νορβηγίας, ανακοίνωσε πως η χώρα θα στείλει δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16 στη Δανία προκειμένου να συμβάλει στην εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη χρήση του αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφους.

Τα F-16 περιλαμβάνονται στους εξοπλισμούς που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει η Ουκρανία καθώς επιδιώκει να ενισχύσει την Αεροπορία της στον πόλεμο με τη Ρωσία, και η Νορβηγία δήλωσε πέρυσι ότι θα ακολουθήσει τη Δανία, την Ολλανδία και άλλες χώρες στη δωρεά των αεροσκαφών αυτών.

Η Νορβηγία έχει στείλει ήδη 10 εκπαιδευτές στη Δανία προκειμένου να συνδράμουν στην εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων, ανέφερε σε δήλωση ο υπουργός Άμυνας Μπιορν Αρίλντ Γκραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νορβηγική Αεροπορία έχει αντικαταστήσει τα δικά της F-16 με το μοντέλο που τα διαδέχθηκε, το F-35.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.