ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Νορβηγία στέλνει στην Ουκρανία F-16, πυραύλους και εξοπλισμό αποναρκοθέτησης

Ο αριθμός των μαχητικών αεροσκαφών δεν διευκρινίστηκε

Η Νορβηγία στέλνει στην Ουκρανία F-16, πυραύλους και εξοπλισμό αποναρκοθέτησης

Μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πρόκειται να στείλει η Νορβηγία στην Ουκρανία , όπως μετέδωσε σήμερα ο νορβηγικός σταθμός TV2 επικαλούμενος ανώνυμες πηγές.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο πόσα μαχητικά θα προσφέρει η Νορβηγία.

Το νορβηγικό υπουργείο Εξωτερικών δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα να σχολιάσει, αλλά επιβεβαίωσε ότι η Νορβηγία θα γίνει η τρίτη χώρα – μετά την Ολλανδία και την Δανία – που ανακοινώνει την πρόθεσή της να προμηθεύσει την χώρα με F-16.

Παράλληλα, το Όσλο θα παραχωρήσει αντιαεροπορικούς πυραύλους και εξοπλισμό αποναρκοθέτησης στο Κίεβο δήλωσε σήμερα ο Νορβηγός πρωθυπουργός στην διάρκεια επίσκεψής του στο Κίεβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή περιλαμβάνει πυραύλους IRIS-T, φορητό εξοπλισμό για την δημιουργία διαδρόμων μέσω ναρκοπεδίων και εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση κρίσιμων υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της νορβηγικής κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.