Η Καρυστιανού έρχεται «σαν τρένο»...

Η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν υπογράφουν μεγάλη αμυντική συμφωνία

Αλλάζει ο χάρτης της Μέσης Ανατολής

Η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν υπογράφουν μεγάλη αμυντική συμφωνία

Η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν ετοιμάζονται να υπογράψουν μια συμφωνία αμοιβαίας άμυνας, εν μέσω κλιμάκωσης των εντάσεων στη Μέση Ανατολή.

Εάν υλοποιηθεί, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αμυντική συνθήκη στη Μέση Ανατολή και θα επηρεάσει τη γεωπολιτική της περιοχής!

Αλλάζει ο χάρτης της Μέσης Ανατολής και δυστυχώς εις βάρος της Ελλάδας και προς όφελος της Τουρκίας.

Η Τουρκία έχει υπό τον έλεγχό της Λιβύη και Συρία και προχωράει τώρα σε περαιτέρω γεωπολιτική επέκταση βρίσκοντας ισχυρούς συμμάχους.

Στην περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας βρίσκει και έναν μεγάλο χρηματοδοτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.