ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Βρετανία παίρνει αποφασιστικά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης: Άμεση απέλαση στην… Ρουάντα!

Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που λαμβάνει δραστικά μέτρα για τον αποτροπή περαιτέρω αλλοίωσης του πληθυσμού της

Η Βρετανία παίρνει αποφασιστικά μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης: Άμεση απέλαση στην… Ρουάντα!

Eξαιρετικά δραστικά μέτρα, τα πρώτα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, κατά της παράνομης μετανάστευσης, ανακοίνωσε ότι λαμβάνει η κυβέρνηση της Βρετανίας: Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θα μεταφερθούν στην πρώην βρετανική αποικία της Ρουάντα, στην αφρικανική ήπειρο, σε μία κίνηση που αποσκοπεί στο να μειώσει την λαθρομετανάστευση!

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι την απόφαση την έλαβε ο πρωθυπουργός Ρ.Σούνακ, ο οποίος είναι ινδικής καταγωγής μεταναστών από την χώρα της Ασίας, οι οποίοι βέβαια μετέβησαν νόμιμα στην Βρετανία ως πολίτες κράτους μέλους της Κοινοπολιτείας.

Μάλιστα επειδή πολλοί αμφιβάλουν ότι θα ληφθεί αυτή η δραστική απόφαση ο Ρίσι Σούνακ δέχθηκε να βάλει on air στοίχημα 1.000 στερλίνες με τον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν  ότι η κυβέρνησή του θα στείλει τους παράνομους μετανάστες στην Ρουάντα πριν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές!

Η βρετανική κυβέρνηση θα νομοθετήσει στο κοινοβούλιο το γεγονός ότι η Ρουάντα είναι ασφαλής χώρα και από εκεί και πέρα είναι έτοιμα και τα καράβια και οι εγκαταστάσεις στην αφρικανική ήπειρο!

Η Βρετανία «σκάει» από τους παράνομους που εισβάλλουν στο έδαφός της, ενώ στο Λονδίνο οι λευκοί γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον στο 35%. Το μέτρο έχει την αποδοχή του 63% των Βρετανών υπηκόων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα και το Εργατικό Κόμμα δεν αντιδρά στο σχέδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.