ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: Συνετρίβη αεροσκάφος Learjet στο αεροδρόμιο της Βομβάης (βίντεο) (upd)

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης

Ινδία: Συνετρίβη αεροσκάφος Learjet στο αεροδρόμιο της Βομβάης (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 15:46) Πανικός προκλήθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Βομβάης καθώς συνετρίβη ένα αεροσκάφος Learjet που εκτελούσε πτήση τσάρτερ.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 6 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος

Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας, «το αεροσκάφος Learjet 45 VT-DBL που εκτελούσε πτήση από το Βιζαχαπατνάμ προς τη Βομβάη ξέφυγε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Βομβάης. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 6 επιβάτες και 2 μέλη του πληρώματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης, η ορατότητα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ήταν μειωμένη.

Αυτήν τη στιγμή, όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο έχουν ακυρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.