ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ηνωμένο Βασίλειο: Συνετρίβη αεροσκάφος Spitfire της Βασιλικής Αεροπορίας – Νεκρός ο πιλότος

Το Supermarine Spitfire χρησιμοποιήθηκε από τη RAF κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου

Ηνωμένο Βασίλειο: Συνετρίβη αεροσκάφος Spitfire της Βασιλικής Αεροπορίας – Νεκρός ο πιλότος

Ένα αεροσκάφος Spitfire συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης της Βρετανικής Αεροπορίας (RAF) σε αεροδρόμιο στο Lincolnshire, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πιλότος.

Η αστυνομία και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο αεροδρόμιο στη 1.20 το μεσημέρι του Σαββάτου. Μόνο ο πιλότος θεωρείται ότι ενεπλάκη στο περιστατικό.

Οι δρόμοι είναι κλειστοί στις περιοχές Dogdyke Road και Sandy Bank και οι οδηγοί έχουν κληθεί να αποφύγουν την περιοχή.

Η αστυνομία του Lincolnshire είπε: «Πιστεύεται ότι πρόκειται για ένα αεροσκάφος ενός επιβατικού και κανείς άλλος δεν πιστεύεται ότι εμπλέκεται».

Ένας εκπρόσωπος της RAF δήλωσε: «Γνωρίζουμε ένα περιστατικό στην περιοχή της RAF Coningsby στο οποίο εμπλέκεται ένα αεροσκάφος της RAF.

Συνεργαζόμαστε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και υποστηρίζουμε τους εμπλεκόμενους. Θα υπάρξει ενημέρωση σε εύθετο χρόνο».

Το Supermarine Spitfire χρησιμοποιήθηκε από τη RAF κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου για να υπερασπιστεί τη Βρετανία από τις αεροπορικές επιθέσεις της Luftwaffe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.