ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: 12χρονος έκλεψε όχημα 17 τόνων και χτύπησε 10 αυτοκίνητα την ώρα που τον καταδίωκαν (βίντεο)

Παρά τις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει, ο 12χρονος συνέχισε πάνω από μια ώρα να οδηγάει το βαρύ όχημα

ΗΠΑ: 12χρονος έκλεψε όχημα 17 τόνων και χτύπησε 10 αυτοκίνητα την ώρα που τον καταδίωκαν (βίντεο)

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όταν ένας 12χρονος έκλεψε ένα ανυψωτικό βάρους 17 τόνων και βγήκε στους δρόμους της πόλης Αν Άρμπορ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 12χρονος βρήκε το ανυψωτικό παρκαρισμένο έξω από το σχολείο του και το έβαλε μπρος με κλειδιά που εντόπισε στην καμπίνα.

Στο βίντεο από την καταδίωξη που έγινε με ταχύτητες 20-30χλμ./ώρα ακούγονται αστυνομικοί να φωνάζουν στον 12χρονο «σταμάτα τώρα» ενώ παράλληλα προειδοποιούν συναδέλφους τους ότι ο νεαρός οδηγός κατεβάζει τους γάντζους και γι’ αυτό κανείς δεν πρέπει να βρεθεί μπροστά στο βαρύ όχημα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18:45 τοπική ώρα και λίγο αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το αγόρι με το ανυψωτικό να κινείται με χαμηλή ταχύτητα αλλά με τα φώτα κλειστά.

«Ήταν μια επικίνδυνη κατάσταση που θα μπορούσε να καταλήξει σε σοβαρούς τραυματισμούς» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η καταδίωξη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 12χρονος απλά σταμάτησε να οδηγάει αφού συνολικά είχε προκαλέσει ζημιές σε 10 οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός οδηγός μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε αναμορφωτήριο όπου παραμένει κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.