Ο Δένδιας στα ΗΑΕ ξαφνικά! Κλειδώστε καλού-κακού όσους έχουν απομείνει από τους ελληνικούς «Πάτριοτ»...

ΗΠΑ: 22χρονη καθηγήτρια σε λύκειο ειδικής αγωγής παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε με δύο 16χρονους μαθητές (βίντεο)

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 40 ετών εάν καταδικαστεί

ΗΠΑ: 22χρονη καθηγήτρια σε λύκειο ειδικής αγωγής παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε με δύο 16χρονους μαθητές (βίντεο)

Η 22χρονη καθηγήτρια Νάντια Χορν σε λύκειο ειδικής αγωγής των ΗΠΑ, παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με δύο 16χρονους μαθητές.

Μάλιστα ο ένας ανήλικος περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι έκαναν «ό,τι σεξουαλικό μπορείς να κάνεις με έναν άνθρωπο».

«Έκανα ένα λάθος», φέρεται να είπε η εκπαιδευτικός στους αστυνομικούς κατά την ανάκρισή της, ισχυριζόμενη επιμόνως ότι «ένιωθα αμοιβαίο» το σεξ μεταξύ δασκάλου και μαθητή και ότι δεν εκμεταλλεύθηκε τα δύο αγόρια.

Η Χορν αγόρασε στο πρώτο της θύμα ένα iPhone 14 τον Ιανουάριο, όταν είπε ότι δεν μπορούσε να της στείλει Snapchat, και στη συνέχεια του έστειλε «πολύ αποκαλυπτικές» φωτογραφίες και του ζήτησε να συναντηθούν εκτός σχολείου.

Όπως παραδέχθηκε, μάλιστα, τα καρέ «πιθανώς» περιλάμβαναν γυμνές φωτογραφίες.

Η εκπαιδευτικός, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 40 ετών εάν καταδικαστεί, φέρεται να είπε στον μαθητή ότι ανυπομονούσε να τον δει και ισχυρίστηκε ότι το να τον βλέπει έκανε το σώμα της να νιώθει «με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Τον ενθάρρυνε επίσης να λείπει από το μάθημα για να μπορέσει να έρθει στο διαμέρισμά της – κάτι που έκανε και λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

«Δεν θα έπρεπε να στο ρωτάω αυτό, αλλά θα έρθεις;», φέρεται να έγραφε σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε.

Η Χορν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού, δύο κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση παιδιού από άτομο που εργάζεται με παιδιά ή εθελοντές.

Η δασκάλα, η οποία έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή, εμφανίστηκε σε ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Ουισκόνσιν τη Δευτέρα και η επόμενη δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου με την ίδια να καταβάλει εγγύηση 15.000 δολαρίων και να αφήνεται ελεύθερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.