ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου – Έστελνε και γυμνές φωτογραφίες σε παιδιά

Είχε παντρευτεί πριν από 58 ημέρες

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου – Έστελνε και γυμνές φωτογραφίες σε παιδιά

Μια 24χρονη δασκάλα στην Αϊόβα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ενός 14χρονου ενώ φέρεται, επίσης, να έστειλε γυμνές της φωτογραφίες μέσω Snapchat σε αγόρια κάτω των 13 ετών.

Η Κάσιντι Κράους παραιτήθηκε από την εργασία της στα εκπαιδευτήρια IKM-Manning Schools στις 25 Αυγούστου, τρεις ημέρες πριν ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 58 ημέρες, να υποβάλει αίτηση για διαζύγιο.

Δείτε φωτογραφίες της 24χρονης δασκάλας με τον πρώην σύζυγό της

Την ίδια ημέρα είχε ανακοινώσει η διεύθυνση του σχολείου ότι η Κράους ερευνάται μετά από καταγγελίες γονέα ότι έστειλε στο παιδί του άσεμνο υλικό.

Αν καταδικαστεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, η 24χρονη δασκάλα κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για 33 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι «σεξουαλικές πράξεις με άτομο 14 ετών», «άγγιγμα των γεννητικών οργάνων αρκετών παιδιών», «διανομή άσεμνου υλικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.