ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΗΠΑ: 25χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο στο σπίτι του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλακή

Το DNA της βρέθηκε στα σεντόνια του μαθητή

ΗΠΑ: 25χρονη δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά 14χρονο στο σπίτι του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλακή

Με 50 χρόνια φυλακή κινδυνεύει η 25χρονη δασκάλα Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο σχολείο που δούλευε και κατηγορείται για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Η 25χρονη, που εργαζόταν στο Hungary Creek Middle School, δήλωσε ένοχη για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης με τον 14χρονο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας «την σχολική χρονιά 2022-2023 η κυρία Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή. Σε αρκετές περιπτώσεις πήγε στο σπίτι του θύματος της και είχαν σεξουαλικές επαφές. Το DNA της εντοπίστηκε στα σεντόνια του νεαρού».

Η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει λόγο για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους γονείς μετά τη σύλληψη της 25χρονης παντρεμένης δασκάλας τον Ιούνιο του 2023.

«Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με την Τζόρνταν και τον μαθητή αυτό. Αυτός δεν έκανε καμία εργασία και η ίδια δεν κουνούσε ούτε βλέφαρο.

Είχα παρατηρήσει ενδείξεις φλερτ. Η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Της αξίζουν τα ισόβια» έγραψε πρώην μαθητής του σχολείου σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με τη New York Post.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην 25χρονη εκπαιδευτικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.