ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: 32χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κεφάλι του με μήνυμα κατά του Τ.Μπάιντεν (φώτο)

Προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολάρια σε οποιονδήποτε σκοτώσει κάποιον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κυβέρνησης

ΗΠΑ: 32χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κεφάλι του με μήνυμα κατά του Τ.Μπάιντεν (φώτο)

Ένας 32χρονος από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, αποκεφάλισε τον 68χρονο πατέρα του και στη συνέχεια δημοσίευσε στο YouTube ένα βίντεο κατά του «καθεστώτος Μπάιντεν», στο οποίο έδειχνε το κομμένο κεφάλι του θύματός του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 32χρονος Τζάστιν Μον δολοφόνισε τον πατέρα του, έναν ομοσπονδιακό υπάλληλο ονόματι Μάικλ, στο σπίτι τους στο Λέβιτον το απόγευμα της Δευτέρας.

Στη συνέχεια γύρισε το βίντεο, κατά το οποίο κατηγορούσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τους «woke όχλους» και τους παράνομους μετανάστες που ο ίδιος θεωρεί ότι καταστρέφουν τις ΗΠΑ.

Το φρικιαστικό βίντεο διάρκειας 14 λεπτών – που παρέμεινε δημοσιευμένο για έξι ώρες στο YouTube προτού τελικά το κατεβάσουν την Τρίτη – δείχνει τον Μον να παραληρεί στην κάμερα.

Υψώνοντας μια πλαστική σακούλα με το κεφάλι του πατέρα του, λέει: «Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ομοσπονδιακού υπαλλήλου εδώ και 20 χρόνια και πατέρα μου. Τώρα βρίσκεται στην κόλαση όπου θα περάσει την αιωνιότητα ως προδότης της χώρας του».

Στη συνέχεια ο Μον προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολάρια σε οποιονδήποτε σκοτώσει κάποιον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κυβέρνησης, όπως τον διευθυντή του FBI ή τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Το αποκεφαλισμένο πτώμα του 68χρονου πατέρα του Μον βρέθηκε στο μπάνιο του οικογενειακού σπιτιού στο Λέβιτον από αστυνομικούς που είχαν κληθεί στο σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη το βράδυ της επόμενης ημέρας και οι Αρχές μπόρεσαν γρήγορα να επιβεβαιώσουν ότι το σοκαριστικό κλιπ που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο YouTube με τους 115 ακόλουθους ήταν απόδειξη του φρικιαστικού του εγκλήματος.

Στο παραλήρημά του μπροστά στην κάμερα ο Μον αναφέρεται στη «στρατιά παράνομων μεταναστών» που παραβιάζει τα σύνορα των ΗΠΑ, ενώ μιλά για προδοσία της κυβέρνησης Μπάιντεν που θέλει να στείλει Αμερικανούς στρατιώτες στο εξωτερικό να πολεμήσουν για την Ουκρανία και να πεθάνουν «στον ρωσικό χειμώνα».

Ο άνδρας είχε δείξει σημάδια πνευματικής αστάθειας και στο παρελθόν, αφού είχε επιχειρήσει να μηνύσει την αμερικανική κυβέρνηση, ζητώντας 10 εκατ. δολάρια αποζημίωση επειδή του παρασχέθηκε φοιτητικό δάνειο με αποτέλεσμα να γίνει ένας «υπερμορφωμένος λευκός άνδρας», χωρίς τη δυνατότητα να βρει δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.